Mentorskap för chefer och ledare

Mentorskap för chefer

Visst är det ofta roligt att vara chef och ledare? Men kanske lite ensamt också?

I våra mentorsamtal fungerar jag som din vägledare och utgår från en metod som fokuserar på din hela potential.

Avsikten är att det ska leda till en öppen och uppriktig kontakt mellan dig och dina medarbetare. När du ser din egen potential ser du styrkan hos dina medarbetare lättare och därmed ökar medarbetarnas motivation, engagemang och tillit.

  • Vill du öka försäljningen på företaget men finner inte de rätta metoderna och motiveringen?
  • Har du någon att lufta dina tankar med om din personal?
  • Söker du bättre balans mellan krav från arbete, familj och vänner?
  • Saknar du ett lyssnande oberoende öra som inte dömer?

Mentor och bollplank

I min roll som mentor kan du förvänta dig ett bollplank som är målinriktad och strukturerad, men också utforskande, närvarande och prestigelös. Utifrån ditt mål anpassar jag mentorskapet för att du ska få ut så mycket som möjligt av mig som mentor. Jag dömer aldrig, utan tar fasta på dina mål och önskningar för att leda dig mot de metoder som passar dig. Jag kommer att utmana dig i min roll som mentor för att ta dig vidare både i dina tankar och i hur du rent praktiskt tar dig an förändringar som krävs för att du ska nå dina mål.

Erfarenhet som chef och företagsledare

Min arbetsbakgrund är att jag under många år har arbetat som produktionschef och resebyråchef hos en researrangör, jag ansvarade och utvecklade olika resor bland annat till Thailand och i det jobbet ingick också mycket förhandlande.

Jag startade senare ett bolag som jag hade i 22 år med cirka 30 anställda. En av de stora framgångsfaktorerna för företaget var att medarbetarna skulle känna glädje och balans i livet. Min erfarenhet från att driva bolag och insikten om vad det var som gjorde att företaget gick bra, började jag intressera mig för andra ledare och chefer och vad jag skulle kunna göra för personer i samma situation och roll som jag.

Efter att ha sålt bolaget utbildade jag mig till företagsmentor, coach och samtalsterapeut och driver idag SamtalsKompetens. Jag brinner för att få människor att må bättre och har utbildat mig inom många områden för välmående. I mitt erbjudande finns, utöver mentorskap, även mindfulness, samtalsterapi och coaching.

Jag har i många år varit ordförande i Företagarna Solna och i ett kvinnligt nätverk Kedjan. Läs mer om mina utbildningar.

Boka tid med mentor

Kontakta mig för att boka in en session. Jag har två mottagningar centralt i Stockholm, men jag kan också komma till ditt kontor om det passar dig bättre. Du når mig lättast via formuläret på hemsidan eller genom att ringa.

Välkommen!

Du är en av min framgångsfaktorer till att jag lyckats! Både som person och i yrkeslivet.

Boka tid för mentorskap