Mindfulness i Stockholm

Mindfulness Stockholm

Terapi- och coachingsamtal som kombineras med mindfulnessträning ger extremt gynnsamma resultat. Du lär dig snabbt att med känsla och skicklighet hantera negativa tankar och känslor och att acceptera situationen som den är. Därifrån ser du om och vilken förändring som behövs. Du blir mindre fångad av det förflutna, vanor, förväntningar och antaganden.

Viktiga attityder i mindfulnessträning är: öppenhet, nyfikenhet och tålamod. Du ska sträva efter att ha en nyfiken och accepterande inställning till livet och det du upplever. Försök att inte värdera eller döma det du upplever och ha en accepterande inställning till dig själv och andra.

Målet är att du ska känna kärlek och ömhet för både dig själv och andra. Vissa har svårt att uppskatta sig själva och ett steg på vägen är att ha en neutral inställning till jaget.

  • Vill du sova bättre och minska din stress?
  • Vill du öka ditt lugn och minska oro och ältande?
  • Vill du få ett bättre fokus?

Då kan mindfulness vara ett alternativ för dig. Målet är att du ska lära dig fokusera på nuet och vad som finns i den stund du befinner dig i, och börja uppskatta dig själv och andra mer.

Vad forskningen säger om mindfulness

Forskning visar att även kortvarig träning i mindfulness ökar förmågan att koncentrera uppmärksamheten och hantera stress. Stora förbättringar i fysiskt och psykiskt välmående har uppmätts. Hjärnans aktivitet synkroniseras bättre och sömnbesvär förbättras.

Mindfulness med Samtalskompetens i Stockholm

Stress är en av de vanligaste orsakerna till att människor börja utforska området mindfulness, speciellt i städer som Stockholm där tempot är högt och allas kalendrar är fulla. Att börja uppskatta nuet och minska stressen är en stor del i en persons välmående.

Jag har efter min coachutbildning på två år gått en ettårig utbildning till mindfulnessinstruktör via Mindfulnesscenter. När du kontaktar mig hittar vi tillsammans en tid som passar och bokar in en tid för en session i mindfulness. Utifrån dina förutsättningar börjar vi leta oss fram mot målet att din stress ska lätta, din oro och ångest minska, din sömn bli bättre samt ditt fokus och din kärlek till sig själv och andra stärkas.

Beroende på dina förutsättningar, tidigare erfarenhet och dina mål kan det behövas olika många tillfällen för olika personer innan man kan praktisera mindfulness själv. Vid vårt första tillfälle tillsammans sätter vi ord på målen och en plan för hur du ska ta dig dit. Jag har två mottagningar centralt i Stockholm och erbjuder sessioner både på dagtid och under kvällar.

Kontakta mig för mindfulness

Hör av dig till mig genom att ringa eller genom att fylla i formuläret på hemsidan. Jag återkommer så fort jag kan om jag inte svarar när du ringer. Är du osäker på om mindfulness i Stockholm passar dig erbjuder jag en så kallad provgång till halva priset för att du ska ha en möjlighet att känna efter och förstå vad mindfulness kan göra för dig.

Varmt välkommen till mig, Anne Lindwall, på Samtalskompetens.

Tack vare mindfulnessen med Anne lärde jag mig varva ner och finna mer närvaro i mitt liv.

Boka mindfulness idag