Coaching i Stockholm

  • Är du aldrig helt nöjd med det du presterar?

  • Har du tid och ork över för ett bra privatliv samtidigt som du vill göra karriär?

Många av oss behöver coaching av något slag: karriär-, ledar-, livs- affärs- eller kanske mentorcoach. För att få styrfart på karriären, för att jobbet ska fungera ihop med privatlivet eller för att livet ska bli harmoniskt och i balans. Orsakerna är olika!

Du får hjälp att få igång karriären med tydliga mål/resultat så du når dit du önskar. Eller så fokuserar vi på att jobb och privatliv ska fungera tillsammans, utan gnisslande.
Vi ser möjligheter istället för begränsningar. Med hjälp av konkreta verktyg och en ökad självmedvetenhet kan du nå dit du vill genom att upptäcka dina möjligheter.

I coachingsamtalen är jag ditt professionella bollplank och du vägleds mot klarhet och handling. Vi synliggör nya möjligheter, olika sätt att arbeta mot ett mål/resultat och sätter upp delmål och slutmål.

Du blir stöttad och motiverad för att nå dina mål som kan handla om allt från att ta mer plats i arbetsgruppen, karriärplanering eller utveckla yrkeskompetensen till att genomföra möten på ett effektivare sätt.

En personlig tränare på ett gym hjälper dig att få en bättre fysik. En coach stödjer dig att få det liv du vill leva.

Boka tid idag

Anne var ett otroligt bollplank och stöttade mig enormt när jag avancerade i karriären.