Företagscoach i Stockholm

  • Är du aldrig helt nöjd med det du presterar?

  • Står du inför val i livet? Behöver du hjälp att sortera ut din väg framåt?
  • Har du tid och ork över för ett bra privatliv samtidigt som du vill göra karriär?

Många av oss behöver coaching av något slag: karriär-, ledar-, livs- affärs- eller kanske mentorcoach. För att få styrfart på karriären, för att jobbet ska fungera ihop med privatlivet eller för att livet ska bli harmoniskt och i balans. Orsakerna är olika!
Du önskar en personlig utveckling på alla plan! - men hur?

Du får hjälp att få igång karriären med en erfaren företagscoach med tydliga mål/resultat så du når dit du önskar. Eller så fokuserar vi på att jobb och privatliv ska fungera tillsammans, utan gnisslande.
Vi ser möjligheter istället för begränsningar. Med hjälp av konkreta verktyg och en ökad självmedvetenhet kan du nå dit du vill genom att upptäcka dina möjligheter.

Hur en företagscoach kan hjälpa dig

I coachingsamtalen är jag ditt professionella bollplank och du vägleds mot klarhet och handling. Vi synliggör nya möjligheter, olika sätt att arbeta mot ett mål/resultat och sätter upp delmål och slutmål.

Du blir stöttad och motiverad för att nå dina mål som kan handla om allt från att ta mer plats i arbetsgruppen, karriärplanering eller utveckla yrkeskompetensen till att genomföra möten på ett effektivare sätt.

En personlig tränare på ett gym hjälper dig att få en bättre fysik. En företagscoach stärker dig mentalt och stödjer dig att få det liv du vill leva. Med hjälp av en coach kan du komma förbi de mentala spärrar som hindrar dig från att utvecklas och ta dig närmare ditt mål. Eller så är livscoachen en hjälpande hand för att inse att du har nått flera av dina mål och lära dig njuta av det du åstadkommit och det du har.

Samtalskompetens - företagscoaching i Stockholm

Jag som driver Samtalskompetens har en bred utbildning inom många närliggande områden som bygger upp ditt välmående. Det betyder att jag kan hjälpa dig både som coach och även genom mindfulness, samtalsterapi och som mentor i specifika områden i ditt liv. När du berättar om din situation och ditt mål lägger vi upp en plan som du känner dig bekväm med.

När du kontaktar Samtalskompetens bokar vi en tid som passar dig. Hos mig finns det möjlighet att boka tider både under dag- och kvällstid. Kontakta mig genom formuläret på hemsidan eller testa att ringa. Kan jag inte svara så återkommer jag så fort jag kan.

Boka coaching idag

Anne var ett otroligt bollplank och stöttade mig enormt när jag avancerade i karriären.