Samtalsterapi i Stockholm

  • Behöver du stärka din självkänsla?
  • Vara mindre självkritisk?
  • Jobbar och stressar du så mycket att du är rädd att bli utbränd?
  • Du har allt du kan önskat dig men ändå är du inte lycklig. Livet känns tomt.

Oavsett vad du vill prata om börjar vi här och nu och du bestämmer vad du vill tala om. Samtalsterapi utgår från dig och dina behov. Jag sitter centralt i Stockholm och är flexibel med tider. 

Är du i kris får du hjälp med att hantera din oro och se situationen ur olika perspektiv och vad som är din och vad som är andras vilja. Du kommer att se upprepande mönster och handlingar och lära dig att hantera olika situationer. Du får verktyg så du kan använda dina egna styrkor och se vad du innerst inne vill.

Varje människa är unik och har en egen potential till utveckling och det är när vi hittat vår vilja som vi också kan ta ansvar. Människan är en helhet: kropp, själ, känslor och intellekt. De olika delarna står i intimt samspel med varandra.

Erfaren samtalsterapeut

När du kommer till mig, Anne Lindwall får du träffa en erfaren samtalsterapeut som har både livserfarenhet och erfarenhet från stora företag. 

Du kommer att se upprepande mönster och handlingar så att du lär dig hantera olika situationer. Du får verktyg så att du kan använda dina egna styrkor och se vad du innerst inne vill.

Istället för att du slösar energi på ovidkommande saker kommer du att kunna fokusera på det som är viktigt här och nu. Ibland behöver vi lite hjälp på vägen.

Jag har en 4-årig utbildning till Samtalsterapeut (Huma Nova) och Steg 1 Integrativ psykoterapi (inkl. KBT, ACT och Schematerapi) (Huma Nova).

Boka samtalsterapi idag

Samtalsterapi i Stockholm
Anne hjälpte mig att hitta tillbaka till en bra balans i livet, rekommenderar henne varmt.